Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

Puncte de lucru

Activitatea ADIMAG se desfasoara in cinci puncte principale de lucru:

 

1. Sediu central, depozit, distributie din str. Libertatii nr. 110. Asigura preluarea comenzilor, pregatirea si distributia lor la punctele de lucru ale beneficiarilor(revanzatori). De asemenea realizeaza vanzari directe la clientii care se aprovizioneaza cu mijloacele proprii de transport. Aici se gestioneaza logistica companiei. Unitatea este dotata cu un modern centru de colorare computerizat pentru vopsele lavabile, emailuri acrilice pe baza de apa, vopsele si tencuieli decorative.
2. Renovis - Magazin de vopsele si finisaje din strada Gării nr 5A, în parteneriat cu Fabryo Corporation. Este un show-room dedicat produselor Fabryo (Savana, Rost, Innenweiss, Ekonomic) dotat cu un modern centru de colorare computerizat pentru vopsele lavabile si tencuieli decorative.
3. Depozit magazin din strada Depozitelor nr.20 (Centrul Comercial Transilvania stand F1). Aici se realizeaza vanzari directe catre diversi clienti cu o maxima operativitate. Gama este limitata la produsele cu rulaj mare datorita spatiului limitat.
4. Show-room şi depozit materiale de constructii si finisaje din strada Barajului nr. 1A. Este ultima investitie demarată de companie(dezvoltată şi modernizată în 2012) unde veti gasi o gama completa de materiale de constructii: caramida, ciment, cherestea, materiale pentru acoperisuri precum si intreaga gama de finisaje pentru ca si aceasta unitate este dotata cu un modern centru de colorare computerizat pentru vopsele lavabile si tencuieli decorative. Pentru a veni in sprijinul clientilor nostri din santiere avem in dotare la acest depozit două autoutilitare de 20 tone dotate cu macara cu brat pentru incarcat si descarcat marfuri paletizate (caramida, ciment, gleturi, adezivi e.t.c.). imagine
5. Magazin vopsele si finisaje din Sibiu, Str. Rahovei nr. 34. Un modern show-room dedicat in proportie de 90% produselor Fabryo (Savana, Rost, Innenweiss, Ekonomic) dotat cu un modern centru de colorare computerizat pentru vopsele lavabile si tencuieli decorative.