Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

BAUMIX MORTAR TENC. INT-EXT MTI 80 (TINCI)25kg(48/palet)

BAUMIX MORTAR TENC. INT-EXT MTI 80 (TINCI)25kg(48/palet)
 
  Nu exista rating!
Cod: D06
Producator: Baumix| Share |

Caracteristici
- Rezistent la cicluri de inghet-dezghet
- Permeabil la vapori
- Aderenta exceptionala la tencuieli si betoane
- Culoare gri
Exemple de aplicare
- Tencuiala driscuita fin a fatadelor, ca strat suport pentru vopsea sau tencuieli decorative
- Finisarea suprafetelor soclurilor si gardurilor
- Reparatii ale tencuielilor
- Lucrari marunte de zidarie
Domeniu de aplicare
Baumix MTI 80 este utilizat la repararea si finisarea tencuielilor traditionale sau a betoanelor, la interiorul sau exteriorul cladirilor. Baumix MTI 80 se mai poate utiliza si pentru spacluirea totala sau partiala a stratului suport inaintea placarii cu placi ceramice sau placi termoizolante, la executarea lucrarilor clasice de tencuiala si la lucrari marunte de zidarie. Suprafetele pe care s-a aplicat MTI 80 se pot vopsi ca atare sau, daca este necesar un finisaj superior, se pot finisa cu gleturile Baumix: GLC 46, GLF 48 si GLI 49.
Punere in opera
Inainte de aplicare se va face verificarea stratului suport: se va urmari ca acesta sa fie rezistent, curat, lipsit de impuritati care pot micsora aderenta (grasimi, bitum, praf).
Materialul se prepara prin amestecare mecanica, in proportie de 25 kg pulbere la 6 litri apa. Consistenta materialului se poate ajusta prin adaugarea sau reducerea cantitatii de apa de preparare. Pentru obtinerea performantelor maxime ale materialului este necesara reamestecarea dupa 10 minute.
Inainte de aplicarea tinciului se recomanda udarea straturilor suport realizate recent.
Amorsarea cu grund GRD 05 este necesara in cele mai multe din cazuri din cauza temp. exterioare ridicate. Toate straturile suport cu umiditare remanenta mica (puternic absorbante) se vor amorsa.