Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

ADEZIV MONTAJ COMPAKT 280 ML (12)

ADEZIV MONTAJ COMPAKT 280 ML (12)
 
  Nu exista rating!
Cod: 12184
Producator: COMPAKT| Share |

Produs

ideal pentru uz interior si exterior
lipire puternica si rapida
usor de aplicat

Utilizare

recomandat pentru toate lucrarile de finisare si de renovare din apartamente si constructii industriale, pe suprafete absorbante sau neabsorbante
pentru lipirea si fixarea lambriurilor de lemn si de plastic, a pragurilor, pervazelor, rozetelor si corniselor, pentru izolari fonice si termice, montari de sipci, panouri de lemn sau plastic, PVC decorativ, polistiren si diferite derivate din lemn

Ambalaj/Culori

cartus 280 ml

Ascunde detalii

Descriere
COMPAKT adeziv montaj este un adeziv pe baza de amestec de cauciuc sintetic si rasini, cu prindere initiala foarte puternica, lipire rapida si de durata, cu excelenta adeziune la majoritatea materialelor din constructii: beton, mortar, tencuiala, ghips, caramida, piatra. Usor de aplicat, rezistent la caldura. Formeaza o imbinare rezistenta, durabila si rezistenta.
Caracterisitici si date tehnice*

Componenta de baza: amestec de cauciuc sintetic si rasini

Consistenta: pasta

Culoare: bej

Greutate specifica: 1,2±0,05g/cm³

Componenta solida: 75±3%

Consum: 300-600g/m²

Temperatura de utilizare: +10°C pana la +30°C

Temperatura la care rezista: -15°C pana la +60°C

Temperatura de depozitare: +5°C pana la +25°C

Timp de prelucrare: 10-20 min

Timp de intarire completa: 24-72h

Flamabilitate: usor inflamabil

Solventi: benzen, acetona


* Informatiile din aceasta fisa tehnica sunt bazate pe rezultatele testelor de laborator si experienta producatorului. In timpul aplicarii produselor va rugam sa respectati instructiunile de utilizare.
Alte informatii
Instructiuni de aplicare

Toate suprafetele ce urmeaza a fi lipite trebuie sa fie curate, uscate, fara grasimi, praf, impuritati. Toate straturile aplicate anterior trebuie indepartate pentru a obtine adeziunea dorita. Se taie capatul tubului, se infileteaza varful taiat oblic si se aplica cu ajutorul unui pistol manual sau pneumatic. Se prelucreaza cu ajutorul unei spatule. Aplicati adezivul in fasii la 10-20cm distanta una de alta. Uniti suprafetele prin presare puternica in primele 10 minute dupa aplicare. Adezivul in exces se indeparteaza cu apa.
Ambalare si depozitare

COMPAKT adeziv montaj este disponibil in cartus de plastic de 280ml. Perioada de valabilitate este de 12 luni de la data fabricatiei, depozitat in locuri ferite de soare, in conditii uscate la temperaturi intre +5°C si +25°C. Data valabilitatii este inscriptionata pe tub.
Atentie

Produs inflamabil. Nu folositi produsul in incaperi cu foc deschis, nu fumati in timpul lucrului si nu expuneti produsul la temperaturi ridicate. In cazul contactului cu pielea clatiti bine cu apa si sapun. In cazul contactului cu ochii clatiti bine cu apa. Daca iritarea persista consultati un medic. In caz de inghitire consumati o mare cantitate de apa si consultati un medic. Feriti-l de copii. Cititi si Fisa Tehnica de Siguranta.