Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

AGENT CURATIRE PISTOL COMPAKT 500 ML [20]

AGENT CURATIRE PISTOL COMPAKT 500 ML [20]
 
  Nu exista rating!
Cod: 12600
Producator: COMPAKT| Share |

Avantaje
- curatare pistol
- curatare spuma neintarita

Utilizare
- indepartarea spumei poliuretanice neintarite
- curatarea uneltelor si a pistolului de aplicare
- degresarea partilor exterioare metalice

Ambalaj
- tub 500 ml

COMPAKT agent de curatare este un solvent pentru indepartarea spumei poliuretanice neintarite. Este indispensabil pentru curatarea uneltelor si a pistolului de aplicare a spumei poliuretanice. Poate fi folosit si pentru degresarea partilor exterioare metalice inainte de aplicarea siliconului sau a spumei poliuretanice. Caracterisitici si date tehnice*

Solvent: Acetona
Propulsor: Propan si Butan

Curatarea manuala
Se monteaza varful pe spray si se aplica agent de curatare numai pe petele de spuma neintarita, care se vor transforma intr-o depunere uscata care poate fi indepartata usor.

Curatarea pistolului
Pistolul trebuie sa fie complet golit de spuma. Se fixeaza ventilul si inchizatorul pistolului pe pozitia de curatare si se infileteaza tubul cu agent de curatare in pistol. Se actioneaza de cateva ori pistolul pana ce este complet curatat de spuma.

Ambalare si depozitare
COMPAKT agent de curatare se gaseste disponibil in tub de 500ml. Termenul de garantie este de 12 luni de la data fabricatiei, depozitat la temperaturi sub + 50°C.

Atentie
Feriti ochii si folositi manusi de protectie. Asigurati ventilarea suficienta in timpul lucrului si evitati inhalarea. Evitati contactul cu pielea. In caz de contact cu ochii clatiti imediat cu apa si consultati medicul. In caz de contact cu pielea spalati bine cu apa si sapun.

Recipient sub presiune: feriti de soare si nu utilizati la temperaturi peste +50°C. Feriti-l de copii. Nu gauriti tubul si nu-l aruncati in foc. Nu pulverizati pe flacara sau pe orice material incandescent. Cititi si Fisa Tehnica de Siguranta. Informatiile din aceasta fisa tehnica sunt bazate pe rezultatele testelor de laborator. In timpul aplicarii produselor va rugam sa respectati instructiunile de utilizare.