Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

ADEPLAST VOPSEAUA MESERIASULUI PROIECT 15 L (25 KG)(24)

ADEPLAST  VOPSEAUA MESERIASULUI PROIECT 15 L (25 KG)(24)
 
  Rating curent: 2,47 (17 voturi)
Cod: ADEMES15
Producator: ADEPLAST| Share |

Descriere
SAViO Vopseaua Meseriasului 15 L
SAVi0 / Vopseaua meseriasului, de interior
Descriere:
Vopsea alba, lavabila, pentru interior
Caracteristici :
Caracteristici tehnice
Aspect produs: - pasta omogena - vizual
Natura liantului: - rasini stiren-acrilice in dispersie apoasa
Densitate relativa, la 20°C: 1,6¹0,05 g/cm³, SR ISO 2811 - 95
Timp de uscare la 25°C, umid.rel.65% - la atingere 30 min.; completa 4 ore, STAS 2875 - 75
Putere de acoperire, nr. straturi: 2
Aspect pelicula: mat
Rezistenta la spalare: Clasa 3, EN 13300:2001 + AC:2002
Pregatirea suprafetei de lucru:
Suprafata suport trebuie sa fie uscata, desprafuita, plana si portanta. Eventualele proeminente vor fi indepartate. Suprafetele neomogene care prezinta substante oleaginoase sau de orice alt fel, care ar putea forma o pelicula daunatoare intre material si suport trebuie tratate corespunzator. Suporturile absorbante, precum si cele cu absorbtie foarte redusa, vor fi grunduite cu amorsa ADEPLAST® Color System a€Amorsa pentru vopsele stiren - acrilicea€.
Pentru reducerea absorbtiei, suportul poate fi tratat si cu un amestec format din ADEPLAST® Color System a€Vopseaua meseriasuluia€ vopsea lavabila, in proportie de 50% si 50% apa (curata, potabila).
Modalitate de aplicare:
ADEPLAST® Color System a€Vopseaua meseriasuluia€ se aplica cu rola, bidineaua sau prin pulverizare. Fiind un produs in dispersie, se impune amestecarea (manuala sau mecanica) continutului galetii, inainte de aplicare sau diluare. Se recomanda aplicarea sa in doua straturi. Vopseaua se aplica la culoare alba, pentru primul strat, ADEPLAST® Color System a€Vopseaua meseriasuluia€ poate fi diluata cu max.10% apa, iar pentru cel de-al doilea strat, cu max.5% apa. Functie de temperatura la care se aplica precum si de ventilatia incaperilor, timpul de uscare al primului strat este de cca. 2 ore. Dupa uscarea primului strat, se poate aplica ce de-al doilea strat de ADEPLAST® Color System a€Vopseaua meseriasuluia€.
Recomandari:
Temperatura minima de aplicare, +5°C. Valorile ridicate ale umiditatii relative a incintei prelungesc perioada de uscare. Suprafetele proaspat finisate cu ADEPLAST® Color System a€Vopseaua meseriasuluia€ vor fi protejate de curenti puternici de aer sau alti factori negativi, pana la maturizarea completa.
Prezenta fisa tehnica ofera informatii despre produs, directive de prelucrare si punere in opera. Pot sa apara diferente calitative, ca urmare a punerii in opera necorespunzatoare, a proprietatilor suportului, a influentei factorilor microclimatici.
Masuri de siguranta A se proteja ochii si pielea. Zonele cutanate care vin in contact cu vopseaua, vor fi bine spalate cu apa. La contactul cu ochii, se va spala cu apa curata si va fi efectuat control medical de specialitate. Se recomanda utilizarea echipamentului caracteristic de protectie a muncii la lucrarile de vopsitorie (ochelari si manusi de protectie, masca respiratorie).
Depozitare:
In spatii uscate, fara umiditate, ferita de actiunea directa a razelor solare si de inghet, la o temperatura cuprinsa intre +5°C si +30°C.
Ambalare: Galeti de material plastic, continand 15 L
Consum specific: cca 0.20 a€" 0.30 litri/m², la doua straturi.