Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

INNENWEISS INT. ANTIBACTERIAN 8.5 L

INNENWEISS INT. ANTIBACTERIAN 8.5 L
 
  Nu exista rating!
Cod: 98394
Producator: Fabryo Corp.| Share |

Vopseaua lavabilă pentru interior INNENWEISS, cu efect antibacterian, reprezintă alegerea ideală pentru igienizarea rapidă a spaţiilor interioare. Datorită efectului antibacterian de lungă durată, acest produs se recomandă pentru spaţiile publice unde standardele de igienă sunt ridicate: şcoli, clinici şi cabinete medicale, restaurante sau saloane de spital.

Finisarea decorativă şi de protecţie a peretilor interior şi a tavanelor (gleturi, gips carton, tencuieli de var şi ciment, beton şi alte suporturi minerale). Este recomandat pentru protecţie antibacteriană de lungă durată a spatiilor de locuit (dormitoare, băi, bucătării), spaţii publice, (instituţii, săli de cursuri şi grădiniţe, spaţii de producţie şi industrie alimentară, zone de sănătate publică etc.).

Se poate nuanţa folosind savana colorant pentru vopsea lavabilă.

Straturi recomandate de acoperire: 2

12-15 mp/l/strat (in functie de metoda si conditiile de aplicare, forma, marimea, textura si profilul suprafetei vopsite).

ambalaje: 8.5 l, 15 l